Σε απεργία πείνας από 8 Γενάρη

Σε απεργία πείνας από 8 Γενάρη

Αφού επιμένουν στο νόμο που τόσο προκλητικά μηχανεύτηκαν, οφείλουν να τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν, και να με ξαναφέρουν στο υπόγειο του Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που έκτισε ο ίδιος ο υπουργός της καταστολής, ο Μ. Χρυσοχοίδης, για να θάψει τη 17Ν, και όπου πέρασα τα 16 από τα 18 χρόνια που είμαι στη φυλακή.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

1988-01-15 Κάρος

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας την τακτική της συστηματικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού άρχισε και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον κύριο εχθρό του, τους φονιάδες των λαών αμερικάνους ιμπεριαλιστές, για την αιώνια παραμονή των στρατιωτικών τους βάσεων στη χώρα. Σήμερα δεν πρόκειται να εξηγήσουμε τους λόγους και τις αιτίες της σημερινής δίκαιας ενέργειας μας. Αυτοί είναι πασίγνωστοι στο λαό μας, έχουν εξηγηθεί πάμπολλες φορές και όχι μόνο από μας. Έχουν διατυπωθεί πρόσφατα στις προκηρύξεις για τις δύο αντιιμπεριαλιστικές ενέργειες μας ενάντια στα στρατιωτικά λεωφορεία μεταφοράς των αμερικάνων μισθοφόρων φονιάδων, στο Ρέντη και στο Καβούρι.
Για να μπορεί όμως ο καθένας νάχει καθαρό στο μυαλό του το μέγεθος της εξαπάτησης και να σταθμίσει ανάλογα το σημερινό λόγο του Παπαντρέου, θα θυμήσουμε απλά τί έλεγε στη βουλή στις 2 του Νοέμβρη του 83, στη συζήτηση για τη συμφωνία για τις βάσεις που θα υπόγραφε τότε η κυβέρνηση. Έλεγε λοιπόν ο Παπαντρέου: «Μπήκε το ερώτημα: Είναι συμφωνία απομάκρυνσης η παραμονής; , και το ερώτημα το έχουν θέσει και οι δυο παρατάξεις που αντιπολιτεύονται το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Η απάντηση αγαπητοί φίλοι, είναι ότι είναι συμφωνία για την απομάκρυνση των βάσεων. Υπάρχει η πολιτική βούληση της κυβέρνησης, που προκύπτει σαφέστατα από δηλώσεις και ανακοινώσεις, ότι εννοούμε πως σε 5 χρόνια τερματίζεται η παρουσία των βάσεων. Αυτό που έχει σημασία είναι η πολιτική βούληση του λαού μας, της κυβέρνησης του. Και η βούληση αυτή είναι ότι οι βάσεις φεύγουν σε πέντε χρόνια».
Ο τότε υφυπουργός εξωτερικών Καψής δήλωνε στη Βουλή, στην ίδια συζήτηση: «Το 1988 θα είμαστε εμείς κυβέρνηση, εμείς θα κλείσουμε τις βάσεις».
Τέλος ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Καζάζης δήλωνε; «Εμείς έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι βάσεις δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον» και εξηγούσε ότι «το άρθρο 12 της συμφωνίας του 83 καθορίζει με κρυστάλλινη διαύγεια ότι η συμφωνία αυτή είναι συμφωνία απομάκρυνσης των βάσεων σε ορισμένο χρόνο. Η διατύπωση της δεν επιδέχεται ούτε άλλη ερμηνεία ούτε παρερμηνεία».
Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι μπορεί να υπάρξει ούτε ένας Έλληνας — πέρα απ' τους γνωστούς πληρωμένους κοντυλοφόρους — που να δίνει κάποια βάση στα σημερινά φληναφήματα του Παπαντρέου για να δικαιολογήσει τις διαπραγματεύσεις.
Έτσι αποφασίσαμε να χτυπήσουμε με ισχυρή βόμβα, έναν απ' τους σημαντικούς πράκτορες της CIA, τον Τζ. Κάρος, που είναι ένας απ' τους καθοδηγητές-μπόσης της «Ελληνικής» Αστυνομίας δουλεύοντας πίσω απ' την κάλυψη του ειδικού στη δίωξη των ναρκωτικών. Ο πράκτορας αυτός κυκλοφορεί με μια απ' τις καλύτερες παραλλαγές-καλύψεις, Μπεζ Μερσεντές, θωρακισμένη, με ελληνικές πινακίδες YAK 6426. Σαν πράκτορας της CIA, είναι συνυπεύθυνος για όλα τα εγκλήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού ενάντια στη χώρα μας. Οι δίκαιες αυτές λαϊκές ενέργειες θα συνεχιστούν —όπως εξηγήσαμε στην προηγούμενη προκήρυξη μας — μέχρις ότου εγκαταλείψει το έδαφος μας ο τελευταίος Αμερικάνος μισθοφόρος στρατιωτικός και κλείσουν όλες οι βάσεις, και μέχρις ότου εγκαταλείψει το κυπριακό έδαφος ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης, αφού είναι γνωστό ότι ο κύριος υπεύθυνος για την εισβολή και τη σημερινή τούρκικη κατοχή του 40% του Κυπριακού εδάφους, είναι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΕΞΩ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΕΞΩ ΑΠ' TO NATO. ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Αθήνα 15-1-88