Σε απεργία πείνας από 8 Γενάρη

Σε απεργία πείνας από 8 Γενάρη

Αφού επιμένουν στο νόμο που τόσο προκλητικά μηχανεύτηκαν, οφείλουν να τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν, και να με ξαναφέρουν στο υπόγειο του Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που έκτισε ο ίδιος ο υπουργός της καταστολής, ο Μ. Χρυσοχοίδης, για να θάψει τη 17Ν, και όπου πέρασα τα 16 από τα 18 χρόνια που είμαι στη φυλακή.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

1990-06-06 Προς αλλοδαπούς εργαζόμενους

Ο ελληνικός λαός στο πρόσφατο παρελθόν γνώρισε τη σκληρή και μίζερη εμπειρία της μετανάστευσης στα διάφορα σκλαβοπάζαρα της Δύσης. Κατανοεί λοιπόν τη θέση σας και δείχνει τη συμπάθεια του σε σας και σ' όλους τους εργαζόμενους απ' τον Τρίτο Κόσμο στη χώρα μας. Συμπάθεια που γίνεται μεγαλύτερη απ' τη γνώση ότι είμαστε οι εργαζόμενοι πούναι τα μεγαλύτερα θύματα της άγριας εκμετάλευσης, των πάσης φύσης κερδοσκόπων, εκμεταλλευτών , απατεώνων.
Πολλοί από σας δουλεύετε στις πολυτελείς επαύλεις-βίλες μεγάλων καπιταλιστών. Οι καπιταλιστές αυτοί έχουν κτίσει τις βίλες τους κλέβοντας τον ελληνικό λαό είτε παίρνοντας Δάνειο που δεν επέστρεφαν ποτέ είτε μη πληρώνοντας ποτέ φόρους.
Οι βίλες αυτές βρίσκονται συνήθως στα εξής προάστεια: Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Πολιτεία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Γλυφάδα, Καβούρι, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, παραλία προς Σούνιο και σε ορισμένες άλλες.
Οι απατεώνες μεγαλοκαπιταλιστές, οι: εφοπλιστές, μεγάλοι βιομήχανοι, μεγαλέμποροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοβιομήχανοι, μεγαλοαρχιτέκτονες, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοδικηγόροι.
Όσοι λοιπόν από σας δουλεύετε σε βίλες που βρίσκονται στις πάρα πάνω περιοχές και κυρίως όσοι έχουν τέτιο αφεντικό, πρέπει να προσέξουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας.
Επειδή ο Ελληνικός λαός θα χτυπήσει με εκρηκτικά αυτές τις βίλες και δεν θέλει να πάθετε απολύτως τίποτε, θα πρέπει: μόλις νυχτώνει, να μην κυκλοφορείτε στους κήπους αυτών των επαύλεων, αλλά ούτε και δίπλα στα παράθυρα των εξωτερικών δωματίων των επαύλεων, καλύτερα μάλιστα θάταν να φεύγατε τα βράδυα, αν μπορείτε, απ' αυτές τις επαύλεις.
Σας ζητάμε να ειδοποιήσετε όλους τους συναδέλφους σας που δουλεύουν σε τέτια σπίτια, γιατί δεν θέλουμε να τραυματιστεί κανένας σας έστω και τυχαία. Σας ζητάμε επίσης να μην αναφέρετε τα πάρα πάνω σε κανένα απολύτως αφεντικό σας αλλά ούτε και σε δημόσιο ή ιδιωτικό αστυνομικό αυτών των απατεώνων καπιταλιστών.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ